ss_blog_claim=cc6fc443f70523e32a00ef88d4f1ac95

Wednesday, May 23, 2018

GST - Great Saving Time for Amway Magic Iron GC 8755

Berita Baik - Beli phillips steam iron dan tidak dikenakan GST mulai hari ini

Harga ahli biasa RM 1375, sekarang hanya RM 1292.50!!!!





PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


100% Guarantee tidak bakar and 100% Guarantee lepas pakai iron ni akan jatuh cinta pada amway steam iron ni!

boleh baca testimoni customer saya di sini Testimoni Daripada Customer Saya 

baca lebih lanjut di sini Phillips Steam Iron GC 8755

watsapp or call Iron-Man! 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283 



#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway
#amwayiron2018

Wednesday, May 02, 2018

Steam Generator Iron Phillips Amway 2018 GC 8755


Amway Magic Iron Baru 2018 - 
Phillips Perfectcare Aqua iron (model GC 8755) 






Penerangan ​
• Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu ​​
• Teknologi OptimalTemp – kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika ​​
​• Stim yang berterusan sehingga 120 g/min dan penggalak stim 450g/min ​​​
• ​Tekanan stim sehingga 6.5 bar untuk menyeterika dengan pantas ​
​​• Tapak Steamglide untuk menyeterika dengan lebih lancar ​​​
• Easy De-Calc, sistem antikerak yang mudah dan berkesan ​​​
• ​Didatangkan dengan kunci
• ​Tangki Air yang boleh ditanggalkan (semasa / selepas seterika air tidak menjadi panas)



Ciri-ciri Produk: ​
- ​Wattage: 2400 W ​- ​Water tank: 2.5 L ​
- ​Hose length: 1.7 m -​ ​Power cord length: 1.8 m
​- ​Iron weight: 1 kg ​- ​Iron + baseweight: 4.5 kg
​- ​Dimension: 36.2 (L) x 27 (H) x 26.3 (D) cm

PERCUMA papan seterika Philips  nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips.



Granit Ironing board yang percuma ni XL size, nilai RM 400++, lihat beza dengan ironing board yang biasa....



Smart De Cal - X payah buka skru lagi.. just letak dalam container ini saja...



Detachable water tank! Ini memang sangat bagus!! air dalam tank tidak panas, boleh tambah dan tuangkan air dalam tank bila bila masa!!!


Harga Iron Amway : RM 1650

Kalau jadi ahli, harga RM 1375 saja!

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


100% Guarantee tidak bakar and 100% Guarantee lepas pakai iron ni akan jatuh cinta pada amway steam iron ni!

boleh baca testimoni customer saya di sini Testimoni Daripada Customer Saya

watsapp or call Iron-Man! 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283 



#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway
#amwayiron2018

Monday, September 04, 2017

Periuk Noxxa Amway

Noxxa Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik




Dengan Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik Noxxa anda boleh memasak sajian berkhasiat dalam masa yang singkat dengan menggunakan fungsi tekanan. Selain fungsi memasak dengan tekanan, anda boleh memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula makanan anda.

Satu Periuk - Banyak Fungsi!!!!!




Ciri- ciri :
  • Pelbagai fungsi: memasak dengan tekanantinggi dan rendah, memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula.
  • Penyediaan sajian berkhasiat di rumah dengan pantas.
  • Kapasiti periuk besar.
  • Mudah digunakan dan diselenggarakan.




Boleh beli extra inner pot dengan harga RM 80.20. Senang untuk masak lauk-lauk yang banyak nanti. 




Dengan pakai fungsi Tekanan Tinggi (high pressure), boleh masak dengan masa yang sangat cepat!
Antara resepi periuk noxxa berikut :






Ayam Briyani pakai noxxa periuk hanya 15 mins!








Masak daging Dendeng dengan Noxxa Pressure Cooker



Cara pakai Noxxa pressure cooker, sila lihat video di bawah :


Harga Periuk Noxxa Amway RM 863


Percuma penghataran seluruh malaysia

Boleh buat ansuran 6 bulan atau 12 bulan dengan kad kredit


#noxxapc
#hargaperiuknoxxa2017
#resepiperiuknoxxa
#periukajaibamway


watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283



Saturday, August 12, 2017

Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625 review

Selepas pakai amway magic iron (Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625) selama 2 tahun, saya nak kongsikan 5 kebaikan amway steam iron gc8625.

1. Harga ahli iron amway memang sangat MURAH!!! 

gc8625/30 RM 1325 + XL size ironing board PERCUMA


gc9630/20 RM 1859 (official from www.phillips.com.my)


kalau pergi lazada.com.my

Harga boleh dari RM 1299 sampai RM 1799? kenapa macam tu?

RM 1299 + RM 7.50 (standard delivery) tidak dapat ironing board lazada link

Kalau u call direct peri phillips, jawapan dari phillips barangan yang jual kat lazada x dapat cover warranty...

gc9622 RM 1699 (official from www.phillips.com.my)


masa promosi pun RM 1610, x semestinya dapat Percuma ironing board dan x dapat bayar ansuran...


Model gc8625 dari amway dapat ironing board size XL PERCUMA!!! kalau beli kat lazada ironing board saja nilai RM 400++. Harga amway iron + ironing board hanya RM 1325!!


Granit Ironing board yang percuma ni XL size, nilai RM 400++, lihat beza dengan ironing board yang biasa....



2. Teknologi Optimal Temperature yang sanggat canggih, boleh iron apa-apa jenis kain, tak perlu adjust temperature!!


p/s : model gc8625 x ada cartridge seperti yang tunjuk dalam video di atas

nak baca lebih lanjut amway magic iron

3. Ultra fast ironing sesuai untuk pakai di rumah. Boleh iron selama 2.5 jam beterusan

kalau kita banding specifikasi untuk 3 model Seterika Philips Perfect Care Aqua yang paling laku :

Pressure 5.8 bar
300g steam boost
2.5L water tank (model gc8625)
klik sini untuk baca specifikasi model gc8625

vs

Pressure 6.7 bar
470g steam boost
1.8L water tank (model gc9630)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9630


vs

Pressure 6.5 bar
450g steam boost
1.8L water tank (model gc9622)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9622

According to phillips, kalau pakai kat rumah, model gc8625 pressure 5.8 bar dah cukup baik!!!


4. 100% Guarantee tidak bakar pada apa-apa material

sila tengok video demo baloon ni :



5. Sangat Senang Untuk Maintenance, De-cal mode memanjangkan hayat phillips perfectcare aqua gc8625!

Lihat video di bawah dari masa 4.38 sampai 5.40 untuk maintenance de-cal
Warranty selama 2 tahun dari phillips.



Harga Iron Amway : RM 1590

Kalau jadi ahli, harga hanya RM 1325!!

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


Extra hadiah percuma utk pembelian dari 30 Ogos sampai 30 September, ironing board Besar (nilai RM 400+) + Ironing board cover (nilai RM 99)




#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway


Model baru phillips steam iron GC 8755 boleh buat tempahan sekarang!! Lagi hebat dari model GC 8625. Stok boleh dapat 15hb March! penghantaran percuma seluruh malaysia dan dapat ironing board XL size percuma!!! 

Silat lihat video di sini Amway Steam Iron GC 8755



watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283


Boleh baca lanjut Noxxa periuk amway di sini

Sunday, January 08, 2017

Phillips iron Amway - perfectcare Aqua iron

Amway Magic Iron - Phillips Perfectcare Aqua iron (model GC 8755 and GC8625) 

Stok Sedia Ada 



Penerangan ​
• Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu ​​
• Teknologi OptimalTemp – kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika ​​
​• Stim yang berterusan sehingga 120 g/min dan penggalak stim 300g/min ​​​
• ​Tekanan stim sehingga 5.8 bar untuk menyeterika dengan pantas ​
​​• Tapak Steamglide untuk menyeterika dengan lebih lancar ​​​
• Easy De-Calc, sistem antikerak yang mudah dan berkesan ​​​
• ​Didatangkan dengan kunci


Ciri-ciri Produk: ​
- ​Wattage: 2400 W ​- ​Water tank: 2.5 L ​
- ​Hose length: 1.7 m -​ ​Power cord length: 1.8 m
​- ​Iron weight: 1 kg ​- ​Iron + baseweight: 4.5 kg
​- ​Dimension: 36.2 (L) x 27 (H) x 26.3 (D) cm

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 



Waranti: Waranti dua (2) tahun terhadap kerosakan pengilangan


Menonton video ini untuk mengetahui lebih banyak tentang magic iron ni

 



Model GC-9622 masa promosi dijual harga RM 1610, tak semestinya ada dapat free ironing board dan tidak dapat buat bayaran ansuran.

klik untuk Bandingkan 3 jenis model seterika philips perfect care aqua yang paling laku




Testimonial dari user yang happy pakai perfectcare steam iron 




Harga Iron Amway : RM 1590

Kalau jadi ahli, harga RM 1325 saja!

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


100% Guarantee lepas pakai iron ni akan jatuh cinta pada amway steam iron ni!
Testimonials dari customer yang satisfy : 



                               









Harga Iron Amway : RM 1590

Kalau jadi ahli, harga RM 1325 saja!

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 

EXTRA free gift ironing board cover (nilai RM 99) hanja untuk order dari 30 August sampai 30 September 2017




#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway


Model baru phillips steam iron GC 8755 boleh buat tempahan sekarang!! Lagi hebat dari model GC 8625. Stok boleh dapat 15hb March! penghantaran percuma seluruh malaysia dan dapat ironing board XL size percuma!!! 


Sila lihat video di sini

 



Perbandingan dengan model yang lama GC 8625 seperti berikut : 


Smart De Cal - X payah buka skru lagi.. just letak dalam container ini saja...



Detachable water tank! Ini memang sangat bagus!! air dalam tank tidak panas, boleh tambah dan tuangkan air dalam tank bila bila masa!!!


Harga hanya RM 1375 Sahaja!

watsapp or call Iron-Man! 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283 






Tuesday, December 07, 2010

Kunkka Training Camp



Step up to a greater level of physical level in our fun-filled training camp located in Semenyih.

Exciting fun-filled team building activities including flying fox, raft-building, kayaking, obstacle courses, leap of faith, rock climbing, mountain biking, guided hill hiking and so much more...

Mentally challenge yourself through encouragement, inspiration and vitality of the mind!

Fitness foundation & nutrition knowledge by a team of young enthusiastic professionals!



Time : Saturday, 08 January 2011 at 09:30 - Sunday, 09 January 2011 at 17:00

Location : Semenyih, Selangor

Fee : RM 130
(includes food, accomodation & outdoor activities)

Contact person

Rachel h/p : 017-4051886
Min Tien h/p : 016-2343311
Grace h/p : 012-4394693

email :
kunkkatrainingcamp@gmail.com

* transport is available at the cost of RM12 (two ways), pick up from IMU (Bukit Jalil)/HELP institute/Taylors University area


The Qualified Trainers :


















For more info, please visit
http://www.facebook.com/event.php?eid=180895461921535