ss_blog_claim=cc6fc443f70523e32a00ef88d4f1ac95

Monday, September 04, 2017

Periuk Noxxa Amway

Noxxa Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik




Dengan Periuk Tekanan Multifungsi Elektrik Noxxa anda boleh memasak sajian berkhasiat dalam masa yang singkat dengan menggunakan fungsi tekanan. Selain fungsi memasak dengan tekanan, anda boleh memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula makanan anda.

Satu Periuk - Banyak Fungsi!!!!!




Ciri- ciri :
  • Pelbagai fungsi: memasak dengan tekanantinggi dan rendah, memasak perlahan, mengukus, menumis dan memastikan makanan kekal hangat/memanaskan semula.
  • Penyediaan sajian berkhasiat di rumah dengan pantas.
  • Kapasiti periuk besar.
  • Mudah digunakan dan diselenggarakan.




Boleh beli extra inner pot dengan harga RM 80.20. Senang untuk masak lauk-lauk yang banyak nanti. 




Dengan pakai fungsi Tekanan Tinggi (high pressure), boleh masak dengan masa yang sangat cepat!
Antara resepi periuk noxxa berikut :






Ayam Briyani pakai noxxa periuk hanya 15 mins!








Masak daging Dendeng dengan Noxxa Pressure Cooker



Cara pakai Noxxa pressure cooker, sila lihat video di bawah :


Harga Periuk Noxxa Amway RM 863


Percuma penghataran seluruh malaysia

Boleh buat ansuran 6 bulan atau 12 bulan dengan kad kredit


#noxxapc
#hargaperiuknoxxa2017
#resepiperiuknoxxa
#periukajaibamway


watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283



Saturday, August 12, 2017

Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625 review

Selepas pakai amway magic iron (Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625) selama 2 tahun, saya nak kongsikan 5 kebaikan amway steam iron gc8625.

1. Harga ahli iron amway memang sangat MURAH!!! 

gc8625/30 RM 1325 + XL size ironing board PERCUMA


gc9630/20 RM 1859 (official from www.phillips.com.my)


kalau pergi lazada.com.my

Harga boleh dari RM 1299 sampai RM 1799? kenapa macam tu?

RM 1299 + RM 7.50 (standard delivery) tidak dapat ironing board lazada link

Kalau u call direct peri phillips, jawapan dari phillips barangan yang jual kat lazada x dapat cover warranty...

gc9622 RM 1699 (official from www.phillips.com.my)


masa promosi pun RM 1610, x semestinya dapat Percuma ironing board dan x dapat bayar ansuran...


Model gc8625 dari amway dapat ironing board size XL PERCUMA!!! kalau beli kat lazada ironing board saja nilai RM 400++. Harga amway iron + ironing board hanya RM 1325!!


Granit Ironing board yang percuma ni XL size, nilai RM 400++, lihat beza dengan ironing board yang biasa....



2. Teknologi Optimal Temperature yang sanggat canggih, boleh iron apa-apa jenis kain, tak perlu adjust temperature!!


p/s : model gc8625 x ada cartridge seperti yang tunjuk dalam video di atas

nak baca lebih lanjut amway magic iron

3. Ultra fast ironing sesuai untuk pakai di rumah. Boleh iron selama 2.5 jam beterusan

kalau kita banding specifikasi untuk 3 model Seterika Philips Perfect Care Aqua yang paling laku :

Pressure 5.8 bar
300g steam boost
2.5L water tank (model gc8625)
klik sini untuk baca specifikasi model gc8625

vs

Pressure 6.7 bar
470g steam boost
1.8L water tank (model gc9630)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9630


vs

Pressure 6.5 bar
450g steam boost
1.8L water tank (model gc9622)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9622

According to phillips, kalau pakai kat rumah, model gc8625 pressure 5.8 bar dah cukup baik!!!


4. 100% Guarantee tidak bakar pada apa-apa material

sila tengok video demo baloon ni :



5. Sangat Senang Untuk Maintenance, De-cal mode memanjangkan hayat phillips perfectcare aqua gc8625!

Lihat video di bawah dari masa 4.38 sampai 5.40 untuk maintenance de-cal
Warranty selama 2 tahun dari phillips.



Harga Iron Amway : RM 1590


PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


Extra hadiah percuma utk pembelian dari 30 Ogos sampai 30 September, ironing board Besar (nilai RM 400+) + Ironing board cover (nilai RM 99)




#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway


watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283


Boleh baca lanjut Noxxa periuk amway di sini

Sunday, January 08, 2017

Phillips iron Amway - perfectcare Aqua iron

Amway Magic Iron - Phillips Perfectcare Aqua iron (model GC8625) 

Stok Sedia Ada 



Penerangan ​
• Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu ​​
• Teknologi OptimalTemp – kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika ​​
​• Stim yang berterusan sehingga 120 g/min dan penggalak stim 300g/min ​​​
• ​Tekanan stim sehingga 5.8 bar untuk menyeterika dengan pantas ​
​​• Tapak Steamglide untuk menyeterika dengan lebih lancar ​​​
• Easy De-Calc, sistem antikerak yang mudah dan berkesan ​​​
• ​Didatangkan dengan kunci


Ciri-ciri Produk: ​
- ​Wattage: 2400 W ​- ​Water tank: 2.5 L ​
- ​Hose length: 1.7 m -​ ​Power cord length: 1.8 m
​- ​Iron weight: 1 kg ​- ​Iron + baseweight: 4.5 kg
​- ​Dimension: 36.2 (L) x 27 (H) x 26.3 (D) cm

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 



Waranti: Waranti dua (2) tahun terhadap kerosakan pengilangan


Menonton video ini untuk mengetahui lebih banyak tentang magic iron ni

 



Model GC-9622 masa promosi dijual harga RM 1610, tak semestinya ada dapat free ironing board dan tidak dapat buat bayaran ansuran.

klik untuk Bandingkan 3 jenis model seterika philips perfect care aqua yang paling laku




Testimonial dari user yang happy pakai perfectcare steam iron 




Harga Iron Amway : RM 1590


PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


100% Guarantee lepas pakai iron ni akan jatuh cinta pada amway steam iron ni!
Testimonials dari customer yang satisfy : 



                               









Harga Iron Amway : RM 1590


PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 

EXTRA free gift ironing board cover (nilai RM 99) hanja untuk order dari 30 August sampai 30 September 2017




#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway


watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283




Tuesday, December 07, 2010

Kunkka Training Camp



Step up to a greater level of physical level in our fun-filled training camp located in Semenyih.

Exciting fun-filled team building activities including flying fox, raft-building, kayaking, obstacle courses, leap of faith, rock climbing, mountain biking, guided hill hiking and so much more...

Mentally challenge yourself through encouragement, inspiration and vitality of the mind!

Fitness foundation & nutrition knowledge by a team of young enthusiastic professionals!



Time : Saturday, 08 January 2011 at 09:30 - Sunday, 09 January 2011 at 17:00

Location : Semenyih, Selangor

Fee : RM 130
(includes food, accomodation & outdoor activities)

Contact person

Rachel h/p : 017-4051886
Min Tien h/p : 016-2343311
Grace h/p : 012-4394693

email :
kunkkatrainingcamp@gmail.com

* transport is available at the cost of RM12 (two ways), pick up from IMU (Bukit Jalil)/HELP institute/Taylors University area


The Qualified Trainers :


















For more info, please visit
http://www.facebook.com/event.php?eid=180895461921535

Wednesday, September 01, 2010

REFERRING to the letter “Perfect nurses but doctors found wanting” (The Star, Aug 30), I do have the same concern over some doctors in our public health system.

Our public hospitals and healthcare centres are the major healthcare service providers for the majority of Malaysians seeking affordable care, and we cannot compromise on the quality of care rendered.

Recently, some of my friends who consulted a few public hospitals complained to me that they had been seen by arrogant doctors who were very bad in their communication and interpersonal skills.

Furthermore, in certain hospitals, the privacy of patients was not taken into consideration during consultation in outpatient clinics.

I personally know that in one public hospital in the northern region, two or three patients are seen in a consultation room at the same time during a clinic day. This can be a really embarrassing and daunting session for some.

Understanding patient psychosocial behaviour is important, and subjects related to this area are always taught in medical and health-related courses. Yet some practitioners still do not incorporate what they have learned in their daily practice.

Healthcare providers also need to understand that the expectation of patients to public health service has changed over the years. The new generation of patients are better educated and they also expect healthcare professionals to be more sensitive to their healthcare needs.

If we look closely at public health service provision in developed countries, good patient healthcare professional communication is always part of good care provision practice. And patients are also engaged in any decision-making process.

In Malaysia, we seldom see this. Most of the healthcare providers believe they know everything and sometimes fail to understand the actual underlying problems with their patients because they were not attentive to what the patient had to say.

This in turn will have a negative impact on patient treatment outcomes. Therefore, it is imperative that the Health Ministry ensures that the healthcare professionals hired must be more attentive to their patients’ needs and engage them in any decision-making process in order to achieve good health outcomes.

Otherwise some slogans that I saw in hospitals, such as “All for quality and quality for all”, are just for the sake of exhibition.

Dr MOHAMED AZMI AHMAD HASSALI,

George Town.

text taken from www.thestar.com.my

Tuesday, July 27, 2010

one stop online video

SeeSaw is the best online video provider by far. It is an online TV service which takes its catalogue from three sources : the BBC, Channel Four and Five. Besides that, if offers the past week’s TV and a mix of recent shows and older classics.

By signing up as a member, you can watch hundreds of programs at your computer screen for free! Some of the famous shows from the
Comedy Section include The IT Crowds, Summer Heights High, Men Behaving Badly, Man Stroked Woman, Big Train, I'm Alan Patridge, Red Dwaft, Bad Girls, Waterloo Road, Footballers' Wives and many more. You not only have a chance to view the movie that you have missed in the last couple of days, but a chance to catch up to on telly 10 years ago! Moreover, you will have the chance to catch up on 4oD and Demand Five programs!

You will be presented with a couple of adverts before the show starts when you choose the show you want to watch. The BBC content allows you to choose from three different resolution settings (low, medium, high) to watch the content.


You can also share what you are watching with your friends on Facebook and Twitter. Most importantly, you watch everything in full screen and with high quality, as well as legally.

3

This is a Sponsored Post written by me on behalf of SeeSaw. All opinions are 100% mine.



Visit my sponsor: SeeSaw - If you love TV

Friday, July 16, 2010

It is not how hard you can hit, but how hard you can get hit

"It is not how hard you can hit, but how hard you can get hit, and continue to move forward!"

I was influenced by the sentence above and i shall bear this sentence with me for the whole life.

In life, it is not about how tough we getting through, how many unwanted challenges that we might face, but it is about how we face them, how we overcome them and continue to move forward.

Life is all about making the right choice. I believe that all of you have heard about commenting about "getting out of your comfort zone". There is no way we can achieve different results by doing the same routine. The same doors lead to the same results. I totally agreed with the sentence and it is really great for us to do something that we never do before, to speak to some one that we never speak to before, to lead a crowd full of strangers, to get out of our comfort zone!

Have you heard about "Purpose Driven Life"?

Always focus on why you are doing something for someone instead of how you are going to do that!

Stay focus, it is just like a laser beam that can get you through any obstacles to achieve your goal!